• CONEIX-NOS

   

  QUI SOM

   

  Sóm una empresa familiar creada el 1961 pel matrimoni Francesc Miret i Antonia Juste; d’ací ve el seu nom d’Òptica Jumir.

   

  La primera la vem obrir al carrer guipúscoa 94 de Barcelona , va ser la primera òptica del barri de la Verneda i des de la seva fundació ha intentat estar a prop dels seus clients, oferint-los un tracte personal, amistós i professional.

   

   L’any 1978 va tenir la seva gran primera reforma i aquell mateix any, va entrar a formar part d’un selecte col.lectiu dins del món òptic conegut com OPAS “Ópticos Asociados”, societat que més endavant esdevindria la prestigiosa MultiOpticas.

  El servei d’una gran companyia es va unir amb el saber fer de l’òptic de barri de tota la vida.

  Així mateix, a l'any 2010 amb l'afany d'oferir sempre el millor al nostre client, vem entrar a formar part del grup OPTICALIA, una gran companyia líder en el sector òptic, que ens permet oferir-vos sempre el millor producte al millor preu.

   

  Actualment Opticalia Jumir disposa de 5 centres a la ciutat de Barcelona, i continua, tot i estar dins del num.1 en serveis òptics, treballant per oferir als seus clients la filosofia de servei i proximitat instaurada des dels seus orígens pels seus fundadors.

   

  El procés d’obertura de les òptiques va ser el següent:

   

  Rambla Guipúscoa, 94 – inaugurada l’any 1961.

  Carrer València, 635 – inaugurada l’any 1989

  Passeig Fabra i Puig, 154 – inaugurada l’any 1996

  Avinguda Gaudí, 28 – inaugurada l’any 2005

  Si t'agraden les ulleres, t'agrada Opticalia.

  Perquè anem de la mà de les últimes tendències. Perquè et proposem un ampli catàleg d'ulleres perquè trobis les que encaixen millor amb el teu estil. Perquè comptem amb marques en exclusiva com Mango, Pepe Jeans, Custo Barcelona, Pull&Bear, Davidelfin, Amichi, Javier Larrainzar o El Caballo i desde fa poc, Antonio Banderas

  I perquè traiem al mercat ofertes úniques en ulleres de sol i graduades.

   

  Contens d'estar al vostre servei, fem cura de la vostre vista i vestim la vostre mirada. Us esperem! cool?